donderdag 23 mei 2013

Van Kijal weer terug naar KL


Vanmorgen lekker uitgeslapen, zo rond negen ons bedje uit en daarna op ons gemak richting hotel voor het ontbijt.
Na het ontbijt weer neergestreken bij ons (bijna) privé zwembad om nog een paar baantjes te trekken en van het heerlijke zonnetje te genieten.
Aad had ondertussen zijn werkzaamheden in Kijal een beetje onder controle en rond een uur of 13.00 gingen we hem ophalen en reden we terug naar Kuala Lumpur (KL). Onderweg nog een lunch meegepikt, maar deze keer belande mijn lokale lekkernij zo in de vuilnisbak (het is dus niet overal lekker). Ach de chippies van de winkel ernaast die Luus was gaan halen waren erg lekker.

Aangekomen in KL hebben we ons even opgefrist en omgekleed voordat we naar de Ierse Pub gingen om te eten. Ze hebben hier heerlijke stukken vlees en we hebben dan ook echt zitten genieten, ook de moijito’s waren heerlijk.
Na de Ier hebben we ons door een taxi af laten zetten bij ChinaTown, waar we zijn doodgegooid met horloges, slippers, t-shirts en eten.
Was wel leuk om gezien te hebben, maar niet bijzonder. We zijn dan ook maar in de Reggea Bar gaan zitten en hebben daar heerlijk zitten genieten van de drank en de muziek;-) tot we het tijd vonden om weer terug te gaan.
Weer een heerlijke dag met wel een heel divers cultureel eind!

 

1 opmerking:

  1. Weer een heerlijke dag achter de rug. Jammer dat dit keer de lokale lekkernijen niet zo lekker waren maar ach, met chips kan je niet fout gaan toch??
    Het leest in ieder geval heerlijk weg.
    Liefs voor iedereen

    BeantwoordenVerwijderen