vrijdag 24 mei 2013

Dagje Melakka


Vanmorgen weer de wekker gezet, 7.45u eruit en om half negen aan het ontbijt bij de Coffee Bean.
Daarna terug, de auto gehaald en op weg, het is zo’n twee uur rijden maar omdat het Public Holiday is verwachten we wat meer drukte op de weg.
Nou laat dat wat maar weg, het was superdruk, in het begin reden we alleen maar in de file. Gelukkig konden we op een gegeven moment gewoon doorrijden en uiteindelijk hebben we er drie uur over gedaan. En wat blijkt tot mijn verrassing er zit een HardRock Café (we reden er gewoon langs).


Iedereen schrok zich een hoedje in de auto, ik al niet zeggen dat ze doof zijn, maar een gehoorbeschadiging behoort wel tot de mogelijkheden hahaha
Gelukkig hadden we snel een parkeerplaats gevonden, wat in deze drukte een soort Jackpot was.


Melakka is een heerlijke stad om één en misschien zelfs wel twee dagen in door te brengen. Er is genoeg te zien en te doen en we hebben dan ook heerlijk door de straten lopen slenteren en allerlei gebouwen, kleine tempels en moskeeën bekeken (de meeste van buitenaf). Het grappige is dat rond een uur of vijf ’s avonds alle winkeltjes dichtgaan, maar dan worden er allerlei kraampjes neergezet en is er gewoon een avond markt, geweldig!!
Nog even lekker bij het HardRock Café gegeten voordat we weer terug gaan. Terug ging het een stuk sneller, met anderhalf uur waren we thuis, maar ja laag vliegen gaat nou eenmaal sneller hihi.

Moe maar voldaan na deze heerlijk dag doken wij ons bed weer in.

 

1 opmerking:

  1. Hahaha die Hard Rock. ....die vind je toch ook overal he!!! Dat is leuk voor je glas verzameling. Maar Twan zal denk ik ook op zoek moeten naar een groter kussen voor zijn pins. Die passen daar niet allemaal meer op.

    Lijk me geweldig om ook eens over die avond markt heen te lopen, leuk sfeertje.
    Zal vast weer genoeg foto's zijn gemaakt. Ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen