dinsdag 21 mei 2013

Naar Kijal


Vanmorgen vroeg om 04.00u opgestaan, echt het is zo leuk vakantie, want we gaan naar Kijal (of hoofddoekjes land zoals Luus het noemt).
Kijal is een moslim stad op vier uur rijden van Kuala Lumpur, Aad werkt daar twee dagen per week en verblijft daar dan in een appartement. En deze keer gaan wij mee!
Het appartementencomplex is onderdeel van een super groot hotel, voorzien van alle faciliteiten en aan het strand, wat kan een mens zich nog meer wensen?
Dus na een rit van vier uur, waarin ik het blog alvast in Word heb klaargezet (je moet toch wat in de auto) hebben we Aad afgezet bij zijn werk en wij door naar het appartement.
Na onze spullen in het appartement te hebben gezet zijn we naar het hotel gegaan om daar nog even een ontbijtje mee te pakken.
Het is een lopend buffet en ze hebben echt van alles, verschillende soorten brood, pancakes, croissantjes, cakejes, fruit, eieren in allerlei soorten en maten en natuurlijk niet te vergeten het lokale voedsel.
We hebben dus lekker zitten smullen, Redmer heeft zich al helemaal aangepast en eet heerlijk mee van de lokale kost (hij liever dan ik).

Na het eten omkleden en lekker bij het zwembad gaan liggen, goed ingesmeerd en onder de parasol of palmboom;-) Regelmatig even een plons in het zwembad, een hapje en een vruchtendrankje aan de bar, ja het is echt hard werken hier hahaha
En voor de ongelovigen onder ons, het is echt een vruchtendrankje. Dit is echt een Moslim stad en er wordt dus ook geen alcohol geschonken!

’s Middags zijn we lekker wezen wandelen langs de golfbaan, daarna het strand op (wat er naast ligt), een beetje gedobberd in de zee, wat schelpen gezocht en toen weer langzaam terug richting zwembad, zoals ik al zei we hebben het echt zwaar.

We waren net terug in het appartement toen Aad ook thuis kwam, we zijn toen lekker wat wezen eten bij de Marokkaan. Het eten was lekker het was alleen een beetje jammer dat hij alleen maar Marokkaanse muziek draaide, maar ach je kan niet alles hebben.

Terug in het appartement hebben we allemaal even lekker ons eigen ding gedaan met vooral, laptop, i-phone en i-pad. Aad had een apparaatje van de zaak mee genomen waardoor we internet verbinding hadden dus  iedereen kon even alles doen wat hij wilde doen.

Daarna zijn we allemaal lekker op tijd ons bed ingedoken, morgen gaat de wekker weer om half zeven. Aad moet nog een dag werken en wij gaan wat leuks doen.

1 opmerking:

  1. Goh, het is echt afzien he?! Zwemmen, zonnen, eten.....waar haal je de kracht vandaan.

    BeantwoordenVerwijderen