maandag 27 mei 2013

Onze aller allerlaatse dag :-(

Vandaag is onze laaste dag in KL en die willen we tot op de laatste minuut benutten.
Dus eerst weer lekker een ontbijtje buiten de deur voordat we ons door een taxi
naar Berjaya Times Square laten brengen. Dit is een shopping mall met in de mall een RollerCoaster, nou dat wilden we natuurlijk wel eens zien!
De Mall is gigantisch (zoals vele ander malls) en op de bovenste verdiepingen zijn niet eens alle winkelpanden bezet, dus grijp je kans hahaha


 
De RollerCoaster was redelijk snel gevonden, alleen de ingang niet. Nou stond Luus toch al niet zo te springen en ach het zag er wel leuk uit maar nou ook niet echt spectaculair. Hier een filmpje van YouTube zodat je er toch een beetje een idee bij hebt.
Na nog wat gegeten en gedronken te hebben besloten we om terug te gaan naar het appartement om nog even lekker van het zwembad te en toch ook de koffers in te pakken. Ik was gisteren al begonnen, dus even apart leggen wat we vanavond aan willen en dan lekker plonsen.
Nog een laatste frisse duik in het water, we gaan dit echt missen en dan is het toch echt tijd om weer naar boven te gaan.

We willen vroeg eten, zodat we de maaltijd in het vliegtuig over kunnen slaan. Aad was vroeg thuis, dus rond vijven wij naar buiten om heerlijk sushi te eten, dat was ons nl goed bevallen. Helaas was de Sushi Toko nog niet open en zijn we maar uitgeweken naar de Ierse Pub! Ook hier is het heerlijk eten dus geen straf.

Ons laatste galgenmaal in KL smaakte weer prima, maar uiteindelijk is het dan toch tijd om af te rekenen en te vertrekken.

Boven de bagage opgehaald en toen we weer beneden waren stond de taxi al te wachten op ons. Terwijl de chauffeur de spullen in de auto zette namen wij afscheid van Aad en Luus.

We hebben er enorm van genoten en komen zeker nog een keer terug, dus Aad blijf klussen binnen halen hahaha.
Lieverds weer heel erg bedankt voor de gastvrijheid en mede dankzij jullie was dit weer een onvergetelijke vakantie.

De vlucht naar Nederland is goed verlopen, we vertrokken om 23.20u en landen netjes om 05.45u op de Polderbaan. We waren zelfs op tijd thuis 07.30u om nog even met de jongens en hond te kroelen.


 
 

2 opmerkingen:

  1. Jeetje zeg, geen achtbaan, geen shusi. ...maar wel een geweldige vakantie. Wat een super fijne tijd hebben jullie weer gehad. Lekker weer even Aad en Luus in levende lijven zien en dan nog zo'n gaaf vakantie land erbij ook.

    Zoon ook weer blij met zijn pinverzameling en jij hebt een nieuwe kast nodig voor je verzameling.
    Heerlijk mee genoten van je blog maar toch ook weer blij dat je weer mijn buurt bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je leuke verslag, ik vond het leuk om mee te lezen en weet nu zeker dat ik ooit nog eens naar Kuala Lumpur wil!
    Tot een volgend blog?

    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen