zondag 12 mei 2013

Impulsief, spontaan en super gaaf besluit

Yeah is dat wat dan, zitten we een beetje te kletsen en in de agenda's te kijken wanneer het voor ons goed uit zou komen om naar Aad en Luus in Kuala Lumpur te gaan blijkt dat gewoon ineens deze week te zijn!!!

Wij vertrekken dus donderdag 16 t/m maandag 26 mei met zijn tweetjes voor 10 dagen naar Kuala Lumpur.

Dikke pret natuurlijk, we zijn ondertussen aardig goed geworden in die spontane besluiten, maar ze zijn zo leuk!!!! Even druk heen en weer chatten met Aad en Luus, en de tickets vanmorgen geboekt.
Kuala Lumpur en natuurlijk Aad en Luus: Here We Come ;-)

Eigenlijk is het Aad zijn schuld, die werkt "all over the world" en laten wij het nou heel vervelend vinden om hem en Luus dan op plaats van bestemming te moeten opzoeken.
Zo zijn we al een keer een lang weekend in Moskou beland, vorig jaar nog in Ho Chi Minh en nu dus Maleisië.

We gaan de komende drie dagen dus nog even in een sneltreinvaart van alles regelen, zoals herhalingsentingen, afspraken verzetten, huis aan kant om de jongens en hond goed achter  te laten.
Daarnaast moet er ook nog geshopt worden en een bezoek aan de kapper is eigenlijk ook nog wel gewenst en we willen ook nog even kijken wat we in Kuala Lumpur allemaal willen zien en doen. Genoeg te doen dus, maar dat gaat helemaal goed komen.

We hebben er zin in en hoeven gelukkig niet lang te wachten!!

3 opmerkingen:

  1. Wauw wat gaaf, dat noem je nou met recht het kwam op als kakken hahaha SUPER!!! En ik ga jullie natuurlijk wel weer ff volgen op de blog, kijken of ik nog iets herken, wij zijn er een jaar of 12 geleden geweest. Have fun guys.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja maar wie zorgt er nu voor mijn plantjes?????? hahahaha. Geniet er maar van hoor sis!! Heel veel plezier voor jullie twee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hè luitjes, de bedden zijn al opgemaakt!
    De sleutel doen we afgeven bij de receptie, en door jullie opgehaald worden is geen probleem :-) is geregeld de meiden zitten er tot 21.00.
    Ben een beetje aan het kijken waar en wat we kunnen doen met Aad erbij, die moet helaas ook nog werken en iedere week 2 dagen naar kamaman op dinsdag en woensdag.(misschien ook een optie 2 dagen Kijal aan het strand)
    Maar komt zeker goed ik ga nog uitzoeken waar we het beste tripjes kunnen boeken.
    Als je eventueel zelf wil rijden moet je even een internationaal rijbewijs halen bij de ANWB + pasfoto.

    BeantwoordenVerwijderen